آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

نکات طلایی آشپزی

نکات طلایی آشپزی,نکات سودمند آشپزی,نکات فنی آشپزی

نکات طلایی آشپزی

سیب‌ زمینی‌ با نمک‌ و خوشمزه

اگر مایلید یک‌ سیب‌زمینی‌ سرخ‌ شده‌ وخوشمزه‌ و با نمک‌ داشته‌ باشید، قطعات‌سیب‌زمینی‌ را پس‌ از سرخ‌ شدن‌، داخل‌ یک‌ پاکت‌ کاغذی‌ تمیز بریزید و به‌ آن‌ نمک‌ اضافه‌کنید. با اندکی‌ تکان‌ دادن‌ پاکت‌، چربی‌ اضافی‌ به‌کاغذ جذب‌ شده‌ و سیب‌زمینی‌ها نمک‌ را به‌ خودخواهند گرفت‌.

نحوه نگهداری‌ کاهو و کرفس‌

کاهو و کرفس‌ را اگر داخل‌ پاکت‌ کاغذی‌گذاشته‌ و درون‌ یخچال‌ قرار دهید، برای‌ مدت‌بیشتری‌ تروتازه‌ خواهند ماند. کیسه‌های‌پلاستیکی‌ برای‌ نگهداری‌ اینگونه‌ سبزیجات‌ جالب‌نیستند. توجه‌ داشته‌ باشید که‌ برگ‌های‌ خارجی‌کاهو یا کرفس‌ را تا لحظه‌ استفاده‌ از آنها جدانکنید.

 


 

 

اوج لذت زناشویی

اوج لذت زناشویی

تاریخچه لوازم آرایش
دکوراسیون
آرایش
دکوراسیون آشپزخانه اروپایی
انواع لباس بارداری جدید
انتخاب لوازم آرایش
آموزش لاک زدن با عکس

 


خرید بطری جادویی 8 کاره

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی