طرز تهیه پاستا با سس خامه
مواد اولیه طرز تهیه پاستا با سس خامه
- 300 گرم قارچ ورقهای خرد شده
- 1 عدد پیاز بزرگ رنده شده
- 1 بسته ماکارونی فرمی
-
200 گرم خامه
- 2 حبه سیر له شه
-
50 گرم کره
-
1 قاشق سوپ خوری آبلیمو
-
نیم پیمانه شیر
- 4 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
-
2 قاشق غذاخوری روغن
-
به مقدار لازم نمک
-
به مقدار لازم فلفل
دستورالعمل طرز تهیه پاستا با سس خامه
گام اول: ابتدا پیاز را کمی در روغن تفت دهید تا زمانی که کمی نرم شود. سپس سیر را به آن اضافه کنید و بلافاصله قارچ را به همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و با پیاز ها تفت دهید توجه: (شعله گاز زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد).
روش تهیه مربا زنجبیل |
|
طرز تهیه شربت آلبالو | |
بافتنی رومیزی با قلاب | |
آموزش دوران بارداری هفته به هفته | |
روابط زناشویی در دوران عقد | |
اتاق نشیمن زیبا |
