آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

انواع غذاهای محلی اصفهان,انواع غذاهای سنتی اصفهان,غذای محلی اصفهان

 کشک بادمجان انواع غذاهای محلی اصفهان

 

مواد اولیه کشک و بادمجان اصفهان

دستورالعمل کشک و بادمجان اصفهان

گام اول: ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم.


 


 

تصاویر شلوار ساپورت

تصاویر شلوار ساپورت

تصاویر لباس خواب زیبا

طرز تهیه ترشی ریواس

تاریخچه ورزش درمانی
خون دماغ کودک
داروهای گیاهی برای درمان افسردگی
تصاویر لباس خواب شیک

 

 


 

نظرات (۱)

  • نورالدین عبدالله زاده
  • سلام وبتون حرف نداره خیلی عالیه

    سایت تخصصی Download

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی