آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

گوشت و لوبیا اصفهان,گوشت و لوبیا اصفهانی,طرز تهیه گوشت و لوبیا اصفهانی

گوشت و لوبیا غذای محلی اصفهان

مواد اولیه گوشت و لوبیا غذای محلی اصفهان

دستورالعمل گوشت و لوبیا غذای محلی اصفهان

گام اول: گوشت را با لوبیا می ذاری نیم پز بشد.

گام دوم: عد سبزی را (که نباید خورد شده باشند) به همراه برنج اضافه می کنی تا وقتی که برنج لعاب بندازه .

 


 

 

اثر ورزش بر قلب

اثر ورزش بر قلب

اموزش ترشی بادمجان
تصاویر لباس خواب زیبا
عکس لباس خواب دخترانه
لوازم آرایشی بدون سرب
اس ام اس
آشپزی

 


 

 

خرید چای ساز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی