آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

نکات مهم برای آشپزی,نکات مهم آشپزی و خانه داری,نکات مهم  آشپزی

نکات مهم برای آشپزی

روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

الف: تست کیفیت مواد اولیه

کیفیت مواد اولیه از اصول مهم در نگهداری مواد غذایی می باشد، زیرا کیفیت ماده غذایی در طی نگهداری نه تنها بهبود نیافته بلکه به مرور زمان کاهش می یابد. به همین دلیل شیوه تازه خوری ، مناسب ترین روش استفاده از ماده غذایی با حفظ ارزش تغذیه ای بالا می باشد به جز در موارد استثناء.

۱- باقلا سبز

باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است.

 


 


 

روش برداشتن ابرو

روش برداشتن ابرو

تصاویر لباس خواب زیبا

بیماری تناسلی مردان

تاریخچه ورزش درمانی
دکوراسیون
دکوراسیون آشپزخانه اروپایی
آرایش

 


 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی