آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

نکات آشپزی ایرانی,نکات ریز آشپزی ایرانی,نکات آشپزی جدید

نکات آشپزی ایرانی

امروز یک سری نکات آشپزی ریز و جدید رو برای خانم های با دست پخت عالی در نظر گرفته ایم. امیدواریم خوشتان بیاید.
۱- اگه داخل آب در حال جوش ماکارونی و لازانیا زردچوبه بریزید، به‌هم نمی‌چسبند. زردچوبه برای خوش‌رنگ‌کردن برنج ، میگو ، پلو و کلم‌پلو و لوبیاپلو هم خوبه. یک بار امتحان کنید! البته زردچوبه زیاد نریزید که غذایتان بوی زردچوبه بگیره‌ ! نصف قاشق چای‌خوری کافی است . موقع دم‌کشیدن هم زعفران فراموش نشود چون باعث می‌شود بوی زردچوبه کاملا از بین برود ( برای آنهایی که به بوی غذا خیلی حساس هستند ) .

۲- کمی دارچین را همراه ادویه‌های دیگر در غذا امتحان کنید. هم خوش‌بو و خوش‌مزه می‌شود هم جلوی بالا رفتن قند خونتان را می‌گیرد.

 


 

 

مدل آشپزخانه های اروپایی

مدل آشپزخانه های اروپایی

مد
آرایش
آشپزی
سلامت
کودک
        بیماریهای تنفسی کودکان    

 


 

خرید چای ساز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی