طرز تهیه پاستا با میگو
مواد اولیه طرز تهیه پاستا با میگو
-
نصف بسته ماکارونی رشته ای
-
200 گرم میگو
-
200 گرم قارچ
-
3 قاشق غذاخوری خامه
-
2 قاشق غذا خوری کره
-
2 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد کرده
- 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد کرده
- نصف پیمانه آب جوش (یا شیر)
- پیاز برای خواباندن میگو ها
-
به مقدار لازم فلفل قرمز
- به مقدار لازم نمک
دستورالعمل طرز تهیه پاستا با میگو
گام اول: اول از همه میگو ها را تمیز کرده و رگ پشتش را خارج کرده و آنها را در پیاز خرد شده به مدت حدود 1 ساعت بخوابانید تا بوی بدش گرفته شود.