آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

آشپزی

آشپزی,آموزش آشپزی,خواص مواد غذایی,فست فود,پلو,مربا,ترشی,سوپ,آبگوشت,شیرینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

آموزش نکات ریز آشپزی,آموزش نکات مهم آشپزی ,آموزش نکات آشپزی

آموزش نکات ریز آشپزی

پختن کیک بدون شیر

برای تهیه ی انواع کیک، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.

رطوبت نمک نمکدان

برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.

 


 

 

خواص گیاهی آلوورا

خواص گیاهی آلوورا

روش تهیه مربا زنجبیل
طرز تهیه شربت آلبالو
بافتنی رومیزی با قلاب
آموزش دوران بارداری هفته به هفته
روابط زناشویی در دوران عقد
اتاق نشیمن زیبا

 


 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی